דיאטת אבן סינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/05/2002 | 20:25 | מאת: לידיה

מה זה דיאטת אבן סינה? מה זה דיאטת אורז.? האם אפשר לעשות את הדיאטות הללו אצלך?

26/05/2002 | 22:57 | מאת: רויטל ברמן

הי לידיה, דיאטת אבן סינה זו דיאטה אשר בגדול מבוסס על ירקות, קטניות מסוימות, תבלינים מסוימים, שתייה מסוימת (תה צמחים מנטה ושומר ומיץ גזר למשל), יוגורט ועוד. יש ספר בנושא - חפשי לך אם זה מעניין אותך. דיאטת אורז מתבססת על אורז ומוצריו (אורז לבן/מלא, חלב אורז, פצפוצי אורז, פריכיות אורז וכו'), ירקות מסוימים ותבלינים מסוימים. אפשר לעשות אותה בהרבה וריאציות שונות ובמהלכה מוספים עוד מזונות. אפשר בהחלט לעשות אותה אצלי, את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל דרך הקישור שבשם שלי ואדריך אותך הלאה. ערב טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה