ההבדל בין טבעוני לביולוגי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/05/2002 | 10:29 | מאת: מירב

במיוחד בהקשר של תכשירים לפנים. מה ההבדל בין ביולוגי לטבעוני או צמחי?? תודה מראש מירב

25/05/2002 | 19:55 | מאת: רויטל ברמן

מירב שלם, טבעוני ככלל זה דבר אשר לא מכיל שום רכיב מהחי. לא נאמר כי לא מכיל חומרים סינטטיים... צמחי מכיל רכיבים מהצומח, יש לבדוק אם רק או גם.. ביולוגי ? לא יודעת, אולי תשאלי רוקח. ככלל - לא להאמין מהר לכותרות כגון "תכשירים טבעיים לגמרי" מ- 2 סיבות: 1) צמחים יכולים להיות רעילים ומסוכנים. 2) אם לא שמים מספיק או מדללים את החומר-הפעיל/תמצית-הצמח (כי זה יקר) - זה לא נותן שום אפקט בכלל, חוץ מאפקט הכיס. שבוע טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה