ביצי אומגה- האמנם?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/05/2002 | 23:46 | מאת: חגית

יש ביצי משק פלוס- מועשורת באומגה, קיבלו תזונת ערשה בפסתן. האם זה גימיק או אכן כך- ואיך יודעים כמה מג" לביצה יש בזה?

25/05/2002 | 19:32 | מאת: רויטל ברמן

חגית שלום, לפי מיטב ידיעתי זה אמנם גימיק אך גימיק נכון וישר. תרנגולות אשר מוזנות במזון עשיר אומגה-3 במקום דברים אחרים (ולא ליד דברים אחרים, כתוספת) אכן יתנו ביצים עשירות באומגה-3. ע"מ לברר כמויות מדויקות אני מציעה לך לפנות ליצרן ואולי אפילו לבקר במשק שלו - אם אפשר. כולנו נשמח לשמוע איך התפתחה החקירה. :-)

09/06/2002 | 13:24 | מאת: חגית

כל ביצה מכילה 0.64 גר' אומגה 3 ממקור של זרעי פשתן טבעי שהתרנגולות אוכלות שזה פי 16 מביצה רגילה. הן גם עשירות בויטמין E. קצת.... אבל שיהיה. קניתי בפעם האחרונה שעשיתי קניות וזה במקרר- שאלתי אותו אם בישול לא יהרוס .. הוא אמר שעדיף לעשות מזה חביתה או ביצה רכה - ביצה קשה אולי לא כדאי... נראה לי שזה מעט מידי למי שמחפש אומגה 3 בכמויות טיפוליות- אבל טוב לדעת....

מנהלי פורום נטורופתיה