תוסף מזון - כרום פיקולינט

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/05/2001 | 15:42 | מאת: הגר

שלום, ברצוני לקבל מידע נוסף לגבי התוסף הנ"ל. האם אכן הוא עוזר להשלת קילוגרמים? וכיצד? מה המינון הנכון ליום לשם הורדת כ-10 ק"ג. לתשובתך אודה. בברכה, הגר

13/05/2001 | 01:17 | מאת: ד"ר יהודית לריה

להגר כרום עוזר לוויסות רמות סוכר בגוף,כאשר לוקחים אותו,הוא מסייע באמצעות דיאטה! אי אפשר לרזות בלי דיאטה. כדי להוריד 10 ק"ג את צריכה לעשות דיאטה!!! ולא לקחת כרום, לבד הוא לא יעשה כלום! שבוע טוב

13/05/2001 | 01:44 | מאת: dorelab

שבוע טוב לכם. המושג דיאטה כאן מטעה נכון לגבי הנאמר על הכרום כמווסת רמות סוכר בגוף . דיאטה כפי שמבנים אותה לאכול פחות וכאן הטעות צריכים לאכול נכון והכל כלומר לדאוג שהגוף יקבל את כל כמות הויטמנים ומנרלים על בסיס יומי ותאי ומנגד להרחיק את אותם רעלים הנשארים בגופנו איזון בין השניים יגרום לך להפחית במשקל בלי לפגוע ע"י יצירת חוסר וכאן נושא של הכרום כמנרמל את רמות הסוכר יהיה יעיל יותר בהצלחה.

13/05/2001 | 09:23 | מאת: הגר

יהודית שלום, תודה על תשובתך. מאידך , לא ענית לי כמות נצרכת ביום (פעם ביום או לפני כל ארוחה?) כמובן בשילוב של דיאטה! בתודה מראש, הגר

מנהלי פורום נטורופתיה