שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/05/2002 | 08:19 | מאת: עמוס

שלום רב! רציתי לדעת האם יש חומרים מסוימים(תרופות,ויטמנים וכו') שיכולים לעזור לנפגע ארוע מוחי, היום כעבור חודשיים בערך מיום הארוע? שמעת שקיים חומר בשם CDP CHOLINE שבאמת עוזר בשיקום?! האם אכן נעשו מחקרים המוכיחים כך? ואם כן - מדוע בקופת החולים לא מיידעים אותנו על הטיפול? מודה על תשובתכם, עמוס קינן

19/05/2002 | 13:53 | מאת: m.g

19/05/2002 | 21:11 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לעמוס כולין באמת יכול לעזור . אולם זה אינו מספיק צריך לשלב בטיפול גם דיקור סיני על מנת לעורר עצבים שנפגעו. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה