קוליטיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/05/2002 | 16:44 | מאת: ענת

אני חולה בקוליטיס זה כמה שנים. יש תזונה נכונה לחולים במחלה זו? תודה

18/05/2002 | 18:01 | מאת: רויטל ברמן

ענת שלום, עניתי על שאלה דומה שעסקה במחלת הקרוהן. הטיפול דומה עם קוליטיס. ראי תשובתי: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=25082&t=24991 הרבה בריאות.

18/05/2002 | 18:50 | מאת: דפנה

קראתי את התשובה שניתנה לחולת הקרוהן ואודה לך אם תוכלי לפרט יותר לגבי החומצה בוטירית והקוורציטין- מה השמות המסחריים לתכשירים אלה ,איפה ניתן להשיג וכיצד זה פועל בגוף תודה מראש

19/05/2002 | 07:05 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום ענת ניתן לומר בוודאות גבוהה כי טיפול משלים באמצעות נוגדי דלקת צמחיים מביא להקלה והורדה של תסמיני מחלות מעי דלקתיות קרי קוליטיס וקרוהן. נוגדי הדלקת הצמחיים הם צמחי מרפא שמוצו ברמה של אקסטרקט ( ריכוז רב של חומרים פעילים מתוך הצמח). התקשרותם למולקולות הדלקתיות הפעילות במחלות מעי מביא למעשה לעיכוב התהליך הדלקתי והפחתה בתקיפת המעי. אשמח להשיב לשאלות נוספות במידת הצורך. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה