דודאים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/05/2002 | 08:15 | מאת: אלה

מי מכיר מי יודע? מה זה ? למה טוב? ובעיקר איך אולים הפרי?

14/05/2002 | 11:15 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

מוזכר לראשונה אצל רחל ולאה - פותח רחם - פריון וכח גברא. משמש כמשכך כאב בכלל ופרט לעקיצות עקרבים והכשות נחש, עצירת דימום. מה המטרה שלך? יש לזכור הצמח רעיל ויש לנהוג בו בזהירות רבה!!!!! יכול לגרום להזיות. מאיפה מקור הצמח? האם יש אותו בכלל להשיג בארץ? בכל מקרה רק בליווי מטפל מוסמך ואישית לא הייתי נוגע?

17/02/2003 | 00:21 | מאת: דודי

שלום לך יואל רציתי לשאול אכן היכן ניתן למצוא בארץ דודאים והאם הוא לא בדיוק מומלץ לפי מה שכתבת רק בגלל המינון, או בגלל רעילותו. ואיפה ניתן לרכוש אותו במינון נכון ומבוקר ולא מזיק בתודה מראש דודי

13/07/2003 | 18:48 | מאת: סימה

עושה עבודה בנושא הצמח דודאים,מבקשת לקבל פרטים על הצמח, מראה, תכומות אפאיות ידועות,מחקרים, והסכנות הטמנות בו יחד עם היעילות שבו.

מנהלי פורום נטורופתיה