תוסף מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/05/2002 | 12:57 | מאת: מרים

ברצוני לקבל מידע על תוסף מזון שנקרא: "פמלה" - להגדלת החזה שעשוי מרכיבים טבעיים(יש כרגע פרסומים באמצעי התקשורת). אני מכירה מישהי שהחלה להשתמש בכדורים אלה ואכן אומרת שהחזה שלה קצת גדל (סיימה קופסא אחת - מתוך 6 ) אך יחד עם זאת יש לה כרגע תחושה בחזה (כמו במחזור). האם בטוח להשתמש בכדורים אלה - והאם הם אפקטיביים?

11/05/2002 | 19:18 | מאת: רויטל ברמן

מרים שלום, אשמח לענות אם תפרטי כאן את רשימת המרכיבים המלאה. כל טוב.

11/05/2002 | 23:57 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

לאחרונה עלה הסיפור לכותרות..... הענין אינו רצוי והבסיס הוא אגירת נוזלים (כמו שקורה בד"כ בזמן מחזור) וספק אם יעיל לטוח הארוך. מעבר לכך אינו רצוי למי שנטול תרופות (ואני בטוח כי לא שאלו לפני......) מה שבטוח הוא שזה טוב למוכרים. אגב, ראי תשובתי בפורום זה באותו ענין...... (חפשי ותראי.....

מנהלי פורום נטורופתיה