נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/04/2001 | 12:20 | מאת: גלית

שלום רב, אודה לך באם תמליצי על תוספי מזון/ויטמינים/כדורים לפתרון בעיית נשירה/חיזוק השיער? תודה-גלית

09/04/2001 | 15:22 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! יש לעבור על מרכיבי התזונה העיקריים שלך ומשם להתחיל. בכל מקרה ניתן לקחת תו"מ המכילים ויט' B לסוגיו, אבץ ומינראלים אחרים. המוצרים המובלים הם רעמה + של קאל ורוטס של נוטרה-לייף. בהצלחה!

10/04/2001 | 00:46 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלית מדוע נושר לך השיער? האם עשית דיאטה לאחרונה אם כן איזו? האם היית מתוחה,עברת משבר כלשהו? לנשירה יש סיבה והיא שונה כמובן בהתאם לבעיה לפיכך שלחי לי מידע מדוייק יותר ואני אענה לך בשמחה

מנהלי פורום נטורופתיה