חיידק בנרתיק ובדרכי השטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2002 | 13:46 | מאת: hilit

צהריים טובים, לפני כחודש התגלה לי חיידק בנרתיק שהגיע מהמעיים [שלפוחית השתן נדבקה אף היא כתוצאה מכך] הגניקולוג נתן לי נרות אנטיביוטיקה ואומנם זה עזר, אבל מידי פעם עדיין היום אני מרגישה מן חוסר נוחות בדרכי השתן התייעצתי עם הגניקולוג והוא טען שהמעיים והנרתיק צמודים ויש מעין קיר שמפריד ביניהם אבל אצלי ההפרדה היא דקה ולכן החיידק בא והולך ללא שליטה ושאין תרופה האם יש תרופה טבעית שתמנע את מעבר החיידק או האם יש אפשרות לקבלת תרופות לחיסון מערכת הגוף ?? תודה מראש

06/05/2002 | 14:30 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שילוב של אצידופילוס וקרנברי (חמוציות) יכולים לסייע לך מאוד. החמוציות גורמות לסביבה לא נוחה לחיידקים באיזור מע' השתן. האצידופילוס מאזן את החידקיים במעיים - וזאת המלחמה כפולה. מעבר לכך רצוי להקפיד על הייגינה גבוהה, תזונה נכונה - פחות שמרים ופחממות (ריקות). כמובן שישנם אמצעים אחרים וטכניקות נוספות, אולם תתחילי בפשוט! רק בריאות!

07/05/2002 | 08:30 | מאת: ד"ר יהודית לריה

להלית אין חיסון אמנם את יכולה לשפר את פלורת המעי על ידי כך שתמנעי מסוכרים ושמרים ותקחי אסידופילוס במקביל. אני בטוחה שזה ישפר את הרגשתך. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה