עור פנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/05/2002 | 08:24 | מאת: רונה

עור פני נוטה לשמנוניות ולנקודות שחורות או לבנות (קומודונים) נאמר לי שהבעיה היא הורמונלית (מה פירוש?) אני שומרת על תזונה נכונה עתירת סיבים ירקות פחות ג'אנק ושומן יש שיפור אך בכל זאת מה שאני אוכלת ישר מתבטא בפנים האם יש תוספי מזון שיכולים לעזור או איבחון למציאת חסרים בדם מבחינה הורמונלית? ע"פ בדיקת דם יש חוסר בברזל ורמת השומנים עומדת על 160 אני בת 29

04/05/2002 | 08:47 | מאת: דנה

אני הייתי בדיוק באותו מצב. עברתי לפני כמה שנים טיפול אצל רונית רפאל בל פילינג עמוק. משמשפים את העור וגורמים להחלפתו המלאה. את עוברת כמה ימים בהם אי אפשר לצאת מהבית , העור הופך לשחור ממש אבל אחר כך הוא מתחלף וצומח עור חדש, לא שמנוני. הללויה. אני כבר כ10 שנים אחרי ונהנית בכל יום. את הטיפול נהזה עושים גם במקומות אחרים. מומלץ!!!!!!!!!!!

06/05/2002 | 00:35 | מאת: רויטל ברמן

רונה שלום, אמנם אינך סובלת מאקנה אך ההתייחסות דומה משום שהגורמים דומים. תזונה מופחתת בשר מהחי בראש ובראשונה, משנה את האיזון ההורמונלי ומפחיתה למעשה את רמות ההורמונים בגופך (האם את סובלת מכאבי מחזור - PMS ? אם כן זה עוד רמז באותו כיוון). הפחתת סוכרים ופחמימות פשוטות גם כן עושה שינוי עמוק במאזן הסוכר של גופך. לא סתם אקנה נקראת "הסוכרת של העור". ראי תשובתי לאיתי בנושא אקנה: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=25263&t=25194 רק אסיים ואומר שתזונה כזו תשפיע לטובה גם על דברים אחרים אשר לא העלת במסגרת זו. בהצלחה.

06/05/2002 | 19:24 | מאת: רונה

מהו המינון של תוספי המזון שהמלצת ? האם ליטול כרום פיקולינט ביחד עם הארוחה ,יש סתירה אם לוקחים כמוסות שום וכורכום באותה ארוחה? מקריאה באתר יש לקחת אבץ לפני השינה (חודשיים או שלושה רצוף? ) ומה הסיבה ? ישר כוח ותודה על עבודתך המבורכת !

מנהלי פורום נטורופתיה