ויטמין סי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/05/2001 | 09:58 | מאת: הגר

לד"ר יהודית לריה שלום, באחת התשובות שלך, יעצת להשתמש בויטמין סי + בי קומפלקס. שאלותי: 1. האם לכולם מומלץ השילוב הזה (או רק במקרים מסויימים)? 2. האם לקיחת ויטמין סי בלבד גורמת לעייפות? 3. מהו ויטמין סי מסוג אסטרולה? (להבדיל מחומצי?) אשמח לקבל מענה לשאלותי. בברכה, הגר

07/05/2001 | 22:19 | מאת: ד"ר יהודית לריה

להגר 1. כן לכולם מתאים לקחת ויטמין C עם B היות ולקיחה ממשוכת של ויטמין C לבד עם הזמן גורמת לעייפות. 2. ויטמין C מסוג אסטרולה הוא לא חומצי ולכן אפשר לקחת אותו לאורך זמן מבלי לגרום לתופעות לוואי כמו אבנים בכליות למשל.

09/05/2001 | 15:45 | מאת: הגר

לד"ר לריה שלום, כיצד אני אמורה להבחין בסוג ? (חומצי או לא?) אני משתמשת בסולגאר ולא הבחנתי בשום הערה. תודה. הגר

מנהלי פורום נטורופתיה