סוגי צמחים לדלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/10/2016 | 11:37 | מאת: ארז

שלום רב הייתי אצל אורולוג ואבחון לי דלקת בערמונית בגלל כאבים שהיה לי ונשאר עוד קצת קיבלתי ציפרודקס לחודש. ובנוסף המליץ לי על תרכיז שנקראה קנט קאיה וזה מכיל. אורגנו אורגנו אניס אזוב מצוי בת קורנית השאלה במה זה מטפל הצמחים. בנוסף אני לוקח. אומגה 3. וסידן. ויטמין c

שלום ארז, אני לא מכירה את הפורמולה הספציפית שציינת, אבל הצמחים הם אנטי דלקתיים, אנטיויראליים ויכולים להתאים למצבים רבים ושונים. אני מניחה, שאם האורולוג איבחן דלקת הערמונית אז הפורמולה הזו מיועדת לטיפול בדלקת. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה