פרוביוטיקה - האם אפשר להסתפק במקור אחד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/08/2016 | 10:37 | מאת: רם

אני מכיר 3 סוגי פרוביוטיקה בסוגי מאכל - חומץ תפוחים אורגני לא מפוסטר ולא מסונן, אצידופילוס בקפסולות עם 6 סוגי חיידקים ו 6 מיליארד חיידקים וכרוב חמוץ בייתי האם בשלושת המוצרים שהזכרתי יש אותם חיידקים ואפשר להסתפק במוצר אחד או שכדאי לאכול את שלושתם

שלום רם, פרוביוטיקה ניתן לקבל בזונה בעיקר דרך מזונות מותססים - מלפונים, כרוב, גזר כבושים או גבינות מותססות על בסיס זרעים כמו זרעי חמניה וכ'ו.. כדאי לשלב ולהעשיר את התזונה בכמה שיותר מזונות מותססים על מנת לספק את מגוון וכמות החיידקים. ניתן להוסיף גם ממקור של חומץ כפי שציינת. אם אתה אוכל מזונת מותססים כחלק מהתפריט היומי בכמות מספקת וקבועה, אין צורך לצרוך גם (קפסולות של פרבוביוטיקה) כפי שצינית אלא אם כן קיימת מטרה נוספת כמו למשל, מחלת מעיים, חוסר סדירות במערכת העיכול או בזמן נטילת אנטיביוטיקה. בהצלחה ורק בריאות, מעין זעירא

מנהלי פורום נטורופתיה