שום קפוא- טבעי/כתוסף ואורגנו- מיובש/טבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/02/2016 | 15:20 | מאת: מישהי

מחפשת מידע על לקיחת שום קפוא טבעי או מוצר מרוכז במוצר ותוסף שום ללא ריח - מידת היעילות לעומת שום בצורתו הטבעית, הריח מהלקיחה, וכו'. אורגנו לטיפול בבעיות קיבה- מה יכולות להיות הסיבות לרגישות לאורגנו? האם עלי אורגנו, במצב טבעי או מיובש, עשויים לעזור לבעיות בקיבה?

שלום לך, שום טרי תמיד יהיה יעיל יותר משום בקפסולה.. השאלה מה המטרה ואם את רוצה שום בלי ריח, אז האפשרות היחידה היא רק בקפסולה של אחת מבין חברות הטבע. אורגנו בהחלט יכול לעזור לבעיות קיבה, חיידקים, פרזיטים וכ'ו.. אני לא יודעת למה התכוונת שכתבת רגישות? אורגנו הוא מאוד חזק ולא מתאים לכל אחד. בהצלחה ורק בריאות!

24/02/2016 | 16:11 | מאת: משיהי

התכוונתי להשוואה בהנחה שבשום בקפסולות יש ריכוז יותר גבוה של החומר הפעיל. תודה על המענה.

מנהלי פורום נטורופתיה