ירקות מבושלים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/01/2016 | 19:12 | מאת: רינה

שלום האם בישול במים של ירקות כמו קישוא ,בטטה ,תפ"א, דלעת למשך חצי שעה מאבדים את יעילותם והתועלת התזונתית ? מה דעתך? רינה

לקריאה נוספת והעמקה
03/02/2016 | 13:55 | מאת: מעין זעירא

שלום רינה, בישול מפחית מהערך התזונתי של המזון, שיטת הבישול המומלצת השומרת כמה שיותר על ערכו התזונתי של המזון היא אידוי , את יכולה לאדות את הירקות הנ"ל וכך לקבל מהם יותר לעומת הבישול. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה