נבטים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2015 | 21:35 | מאת: שי

שלום אני אוהבת להוסיף נבטים לסלט, מבין כל הנבטים הקיימים- מה מהם נחשבים לבריאים יותר? והאם הם צריכים שמן כדי להיספג? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
09/12/2015 | 11:51 | מאת: מעין זעירא

שלום שי, מילת המפתח בנבטים היא גיוון.. ישנם נסטים מזרעים שונים ולכן כדי לקבל את כל המרכיבים החיוניים יש לגוון בין נבטים של קטניות כמו עדשים, שעועית ( חלבון) וכ'ו לבין נבטי חמניות, נבטי ברוקולי וכ'ו.. מומלץ לשלב ביניהם. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה