שלום!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/10/2015 | 18:03 | מאת: דניאל

יש לי וריד עדין בפנים ומעט נימים מתחת לעיניים. קראתי על משחות שמבטיחות שטובות לבעיות האלו המכילות בתוכן צמחים ושמנים כגון הממליס ויטמין k ארניקה ועוד. האם באמת משחות כאלו יכולות לפתור את הבעיה וכדאי לנסות או שזה אבוד מראש ואין פיתרון טבעי לוריד או נים?(יש לציין שהם לא מאוד בולטים ולא כלפי חוץ אלא רק רואים את הצבע)

שלום דניאל, אופן הטיפול ויעילותו תלוי בסוג של הוריד ובסיבה שלו כלומר, יש לבדוק האם הוריד הוא מבני וגנטי והיה שם תמיד ואז סביר להניח שהטיפול אינו יהיה יעיל או שהוריד הופיע שם מסיבות אחרות ואז הטיפול יהיה בשורש הבעיה, יש לבדוק מה הסיבה להופעתו והטיפול יהיה בהתאם לשורש הבעיה. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה