כאבי גידים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/08/2015 | 11:54 | מאת: אסתי

שלום אני בת 55. עושה ספורט באופן סדיר. בשנים האחרונות כואבים לי הגידים, כל פעם במקום אחר. היתה תקופה ארוכה שכאבו לי המרפקים, באיזה שלב זה נפסק. כעת כמה חודשים כואות לי הכתפיים, ובשבועות האחרונים, כואב גיד באזור פרק כף היד. אני לא אוהבת את השימוש בתרופות נוגדות הדלקת. מידע כללי על התזונה שלי - במידה ורלוונטי - לא אוכלת בקר, עוף,ודברי חלב, אוכלת מנת דג ושתי ביצים מדי יום, קצת פחמימות (אורז מלא, קינואה) אוכלת הרבה מאד ירקות וקצת פירות, מתבלת בשמן זית וטחינה מעבר למנוחה למקום, רציתי לברר האם כדאי לאמץ תזונה ללא סולניים שידועים כמקדמי דלקת. תודה

בהחלט בעד תזונה ללא סולניים יכולה להתאים לך, כן גם ללא סוכר לבן, מוצרי חלב מוגזים למיניהן וכו'. כדאי לצרוך MSM וכורכום וממליץ להגיע לטיפולים ברפואה הטבעית

01/09/2015 | 09:35 | מאת: אסתי

תודה על תשובתך. לפני כשבוע, רופא המשפחה המליץ על מספר מזונות/תוספי תזונה לבריאות כללית ב "גילי המופלג" (ללא קשר לעניין כאבי הפרקים). התוספים הם - קקאו (כפית ביום), רזברטרול, כמוסות שום, 10 Q ופרוביוטיקה. רציתי לשאול האם מי מהם יכול לפגוע בהליך ההחלמה מכאבי הפרקים.

מנהלי פורום נטורופתיה