סחרחורת וגלוטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2015 | 05:03 | מאת: רוני

לפני כשנתיים התחילו לי סחרחורות, מן תחושת ורטיגו כזו שבאה מספר פעמים ביום ואז חולפת לזמן מסויים וחוזר חלילה. אני מאוד קשובה לגוף שלי וממש שמתי לב שכשאני אוכלת הרבה פסטה ולחם זה ממש מחמיר. החלטתי להפסיק לכמה ימים ובאמת היה ממש שיפור. ואיך שאני חוזרת לאכול אני ממש באותו יום סובלת מהסחרחורות. האם זה הגיוני ? אני מחפשת לכך אישוש באינטרנט ולא מוצאת, והרופאה אומרת שזה לא מזה. בדיקות דם תקינות לגמרי... הייתכן שגלוטן גורם לי לסחרחורות ?

שלום רוני, אין קשר בין גלוטן וסחרחורות, יש לחפש גורמים אחרים נוספים. בכל מקרה, אם את מרגישה טוב יותר ללא צריכה של גלוטן, את יכולה להמשיך להימנע ממנו בתפריט. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה