ספיגת ברזל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/07/2015 | 13:49 | מאת: אלי קופטר

שלום רב האם יהיה זה נכון להניח שספיגת הברזל באכילת טחינה משומשום מלא זניחה עקב הסידן הרב שנמצא בה והתחרות בין שניהם על הספיגה בגוף? האם ניתן לצרוך טחול בקר כפעמיים בשבוע עקב כמות הברזל הגבוהה שבו - 40 מ"ג או שעדיף לוותר עקב רמת הכולסטרול הגבוהה יחסית?

לקריאה נוספת והעמקה
20/07/2015 | 11:07 | מאת: מעין זעירא

שלום לך, ישנו מגוון של מזונות המכילים גם ברזל דם סידן כמו עלים ירוקים, אגוזים, זרעים וכ'ו.. אין זה אומר שהספיגה זניחה, עדיין יש ספיגה ומומלץ לגוון במקורות תזונתיים נוספים. כפי שציינת אני לא ממליצה על צריכה של טחול בקר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה