מה כדאי לאכול כדי להרות?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/04/2002 | 17:54 | מאת: עינב

איזה מזונות ממולץ לאכול ואילו לא לאכול על מנת להשביח זרע גברי? כנ"ל לגבי אישה איזה מזונות מגבירי ביוץ ? איזה מזונות מחזקים את הרחם??? תודה רבה

23/04/2002 | 22:12 | מאת: רויטל ברמן

זה אינדיבידואלי. באופן גורף אני רק יכולה לומר שהאישה צריכה להשלים חסרים תזונתיים ולהסדיר את תזונתה. זה אומר אוכל בריא ואין צורך לפרט שוב. בלי ג'אנק פוד, כימיקלים, צבעי מאכל, חומרים משמרים וכו'. להפסיק עישון וקפה (לפחות לצמצם). אולי משהו בתזונתך מזיק לך ? אולי יש לך עודף או חסר ברכיב תזונתי מסוים ? אולי את אנמית ? אני לא יודעת משום שלא פירטת כלום על מצבך הגופני או תזונתך. לגבי שני בני הזוג הרוגע הנפשי חשוב.

מנהלי פורום נטורופתיה