תחושה של גוש בבית השחי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/03/2015 | 00:46 | מאת: אנה

שלום! מזה כמה חודשים טובים מופיעה אצלי בבית השחי השמאלי תחושה כאילו יש לי שם פורונקל .שמתי לב שזה קורה אחרי שאני אוכלת אגוזים או משהו שומני או מתוק. בדיקת ממוגרפיה תקינה כמו כן בדיקה ידנית עלידי כירורגית שד בחירה. איפה המקור של הבעיה? אשמח לקבל תשובה והכוונה.

שלום אנה, לא ניתן לאבחן באמצעות הפורום,צריך לבדוק האם מדובר בגוש שומן, לימפה? ייתכן וקשור מזונות מסויימים ולכן יש לערוך אלמניציה. הטיפול מומלץ ביותר הוא באמצעות צמחי מרפא (שעושים תהליך של ניקוז לימפטי). בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה