ההבדל בין סוגי ST JOHN WORT

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/09/2014 | 17:16 | מאת: אלעד

שלום, יש לי שאלה מה ההבדל בין המוצר הזה Nature's Way, St. John's Wort Herb לבין המוצר Nature's Way, St. John's Wort, Standardized, שננהים של אותה חברה רק כתוב שהשני הוא Standardized למה הכוונה ? ראיתי שיותר אנשים מרוצים וקנו את המוצר השני. אני בדיכאון ברצוני לרכוש אחד מהם ולא יודע מה ההבדל בין שני המוצרים הללו.

Standardized זה החומר הפעיל בכמות מדודה וידועה. השני היא הצמח המלא שלא ידוע בעצם מה כמות החומר הפעיל. העדיפות היא כמובן לStandardized

מנהלי פורום נטורופתיה