אבץ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/04/2002 | 00:46 | מאת: איה

שלום לכולם:-) הבנתי מאתר זה שכדורי אבץ מועילים לטיפול באקנה ואחרי 3 חודשים עושים הפסקה של חודש מהאבץ כדי לא להכביד על הכבד. שאלתי היא האם אחרי שלושת חודשים האקנה חוזר? לא אכפת לי שיחזור אך האם האקנה חוזר בצורה אגרסיבית וקשה יותר??? כל תשובה תתקבל בברכה....

20/04/2002 | 13:16 | מאת: רויטל ברמן

איה שלום, השאלה אם האקנה חוזר תלויה מאוד. אם הבעיה היתה מחסור באבץ (למשל תזונה אשר לא מכילה מספיק אבץ באופן קבוע), ואחרי 3 חודשים המצב חוזר לקדמותו - האקנה יחזור. אם החוסר טופל, לפחות לתקופת-מה, ע"י התוסף של האבץ - אז יקח לאקנה יותר זמן להישנות, אם בכלל. בדר"כ ישנם עוד כמה גורמים אפשריים לאקנה, כגון גורמים בתזונה או מתח. אם אלה יטופלו הסיכוי להתמיד בשיפור הוא גבוה יותר. ראי את תשובתי לאיתי (ממש שאלה אחת לפניך) בנושא אקנה. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה