פצעים על הלשון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/04/2002 | 10:12 | מאת: מירב

שלום, לאחרונה יוצאים לי פצעים כואבים על הלשון על מה זה יכול להעיד? תודה

17/04/2002 | 08:27 | מאת: בובי

פצעים על הלשון מרמזים בדרך כלל על חום פנימי. כדי לדעת איזה איבר נגוע בחום צריך לדעת את מיקום הפצעים על הלשון. אך בעיקרון פצעים בקצה הלשון מיוחסים לחום בלב. בדרך כלל מומלץ לאכול דברים יותר מקררים כמו ירקות פירות וכדומה

17/04/2002 | 10:20 | מאת: מירב

תודה רבה בובי. בהתחלה יצא לי פצע ממש כואב על החלק יותר פנימי של הלשון אולי כזה באמצע יותר בהמשך מצד ימין קרוב לקצה הימני ואחרי כמה ימים יצא פצע נוסף על קצה הלשוןממש באמצע. תודה

17/04/2002 | 12:14 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למירב פצעים בלשוןמ יכולים לנבוע ממספר חסרים ,חסר של ויטמין C וויטמינים מסוגB לקבוצותיו. על מנת לדייק גשי לאבחון ויתנו לך בדיוק את מה שאת צריכה. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה