טיפול בפטרת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/10/2013 | 17:37 | מאת: מרים

אני בת 67 בריאה לא מעשנת ולא שותה אלכוהול. מקפידה על אורח חיים בריא ופעילות גופנית. יש לי פטרת מתחת לשדיים מזה חודשיים- פניתי למספר רופאי עור וטופלתי בכל המשחות האפשריות (עם קורטיזון וגם בלי) היה שיפור אבל זה חוזר שוב ושוב- אודם, גרד והרגשה מאוד לא נעימה. אני מקפידה ללבוש כותנה ולהפריד את הפטריה עם כותנה ...וזה לא עוזר...אני ממש מיואשת ..מה לעשות ?

שבוע טוב, ניתן לנסות קרמים על בסיס שמן עץ התה ואף להוסיף לזה 1-2 טיפות של שמן אורגנו. במקרים קשים ישנו צורך גם בטיפול פנימי של איכלת מאכלים נוגדי פטריות כמו שום, אורגנו וכו'.

מנהלי פורום נטורופתיה