תינוק הקם כול שעה בלילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/04/2002 | 11:08 | מאת: Dafna Avraham

בני בן השבעה חודשים אינו ישן לילה. ישנם לילות אשר הוא קם כול שעה ורק אוכל ( ילד גדול השוקל 10.2 ק"ג ואורך 75 ס"מ) מרגיע אותו (ניסינו מים לא עזר). כמובן שלא צריך לומר שקשה לנו לתפקד ביום עם עוד שני ילדים גדולים ועבודה. מה לדעתכם ניתן לתת כדי שישן פרקי זמן ארוכים יותר(טבעי בלבד)? ניסינו מוצר שנקרא גלימון - לא פעל.

12/04/2002 | 18:04 | מאת: רויטל ברמן

דפנה שלום, נסי לתת לבנך תה פסיפלורה או מליסה לפני השינה. התחילי במינון נמוך (תה חלש) ועלי בריכוז אם זה לא משפיע. מכל מקום זהו טיפול סימפטומטי בלבד. עליכם לברר את מקור אי השקט של ילדכם ולטפל בו, זה יותר חשוב. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה