תינוק סובל מגזים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/04/2002 | 01:32 | מאת: גלי

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מרקחה טבעית כלשהי עבור תינוק הסובל מגזים. אני יודעת שיש צמחים מסויימים שאמורים לסייע ולהקל - יש איזה "מתכון" שיכול להתאים לתיוק בן חודש וחצי? תודה, גלי

08/04/2002 | 06:45 | מאת: זהר "נטורופת קאל"

שלום גלי ראשית מזל טוב על התינוק שנית לטיפול בגזים ניתן להשתמש באבקת ABCדופילוס של סולגאר המגיע בצצורת אבקה ומרגיע פעילות מעים מערבבים עם האוכל רבע כפית ונותנים לילד התכשיר עוזר מנסיון

09/04/2002 | 12:27 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלי יש חליטות שומר בבית מרקחת מיועד לילדים קטנים מאוד. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה