שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/11/2012 | 21:17 | מאת: מי

הי רציתי לדעת האם כאשר יש קנדידה מומלץ לצרוך לחם שיפון/קוסמין של דר מארק? אני מתנקה לאט מהקנדידיה אבל מרגישה שכול פעם שאני אוכל לחם אני מתנפחת איימים!!! כרגע אני אוכלת פרכיות וזה אחלה..אשמחל לדעתכם המקצועית

לקריאה נוספת והעמקה
11/11/2012 | 20:49 | מאת: מעין זעירא

שלום מי, בזמן טיפול בקנדידה מומלץ לצרוך לחם ללא שמרים, זה יכול להיות שיפון/כוסמין של ד"ר מארק או של כל חברה אחרת - החשיבות היא ללא שמרים. ופריכיות הן בהחלט אפשרות נוספת. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה