תוספי מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/04/2002 | 23:21 | מאת: דוד

שלום, ראיתי בחוברת המוצרים של חברת "קל" (המייצרת השלמות תזונתיות), מוצר מסויים המיועד לחיזוק המערכת החיסונית, הוא נקרא "בטא גלוקאן טהור", רציתי לדעת מספר דברים על המוצר הזה (זה מוצר ייחודי רק שלהם) - (1) מה זה בטא גלוקאן - האם זה צמח (איזה ?) (2) רשום על המוצר - SOLARAY , מה הכוונה בזה ? (3) האם זה עוזר למחלות אוטואימוניות (או שזה רק גימיק פרסומי ?) בתודה מראש, דוד

03/04/2002 | 13:12 | מאת: דוד

זוהר שלום, אשמח לשמוע גם את התייחסותך לשאלות ששאלתי כאן, המתייחסות למוצר של חברת "קל", תודה, דוד

מנהלי פורום נטורופתיה