חיזוק הגוף לאחר נטילת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/04/2002 | 10:26 | מאת: שרון

שלום, חברתי סבלה מדלקת חריפה בדרכי השתן. היא קיבלה אנטיביוטיקה שלאחר כמה ימים התגלתה כלא מועילה והיא אושפזה וקיבלה שוב מינון גדול של אנטיביוטיקה אותה היא ממשיכה ליטול גם היום. אני יודעת שכאשר לוקחים הרבה אנטיביוטיקה זה מחליש אתהגוף והמערכת החיסונית ורציתי לדעת אם ישנן איזשהן המלצות של תזונה או ויטמינים למקרה כזה. תודה מראש

02/04/2002 | 11:43 | מאת: יניב

לשרון שלום לדעתי את וחברתך צריכות לגשת לבית הטבע הקרוב לביתך ולבקש מוצר שניקרא פרוביוטיק לאיזון פלורת המעיים . לאחר שימוש באנטיביוטיקה מרובה, זה אחד הפיתרונות המומלצים תרגישי חופשי לישאול בי בי

02/04/2002 | 17:34 | מאת: רויטל ברמן

שרון שלום, אני מגבה את תשובותיהם של יניב וזהר אשר אמרו את אותו הדבר - שימוש לחודש-חודשיים בפרוביוטיקה לאחר אנטיביוטיקה תעזור לשיקום פלורת המעי אשר נפגעה. תכשירים פרוביוטיים יש לכל חברות תוספי-המזון הגדולות, אצידופילוס היא דוגמא טובה. בנוסף חברתך יכולה לשתות מיץ-חמוציות יום-יום, בייחוד אם היא סובלת מדלקות בדרכי-השתן כל שנה. חשוב שמיץ החמוציות יהיה לא מומתק (ללא תוספת של סוכר/גלוקוז/פרוקטוז וכיוצ"ב) ומומלץ לשלבו עם ויטמין C (יש חברות אשר מוסיפות את הויטמין ישר למיץ). ישנם בשוק כמוסות חמוציות אשר למרבה הצער עובדות פחות טוב במחקרים. הרבה בריאות וחג שמח.

מנהלי פורום נטורופתיה