פוריות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/03/2002 | 00:33 | מאת: אוראל

בבדיקה לא נמצאו זרעים בשופכה, הבדיקות ההורמונליות טובות. האם תוספי מזון יכולים לגרום ליתר תנועתיות של הזרע?

31/03/2002 | 22:28 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! יש עדיין לעשות בירור מקיף בענין זה ללא קשר לתוספי המזון. כוונתי: בדיקת הערמונית, אשכים, צינורות הזרע (וירקולציה) וכן לא מסתמכים על בדיקת זרע אחת! תוספי מזון כגון: בץ, גינסנג', ויט E ליקופין והרשימה ארוכה.... רצוי להתיעץ עם מטפל רב תחומי - נטורופת רק לאחר הבירור הנ"ל. ישנם גורמים אחרים המשפיעים כגון: עישון, נטילת תרופות, משקל עודף וכד'. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה