תזונה מאקרוביוטית בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/03/2002 | 10:27 | מאת: לולה

שלום רב! אני מאקרוביוטית מזה כ-10 חודשים. נמצאת בהריון בשבוע 6. מבקשת המלצות לתזונה עפ"י העקרונות המאקרוביוטים וכמויות נדרשות על מנת לספק את כל צרכי העובר. תודה

30/03/2002 | 15:51 | מאת: רויטל ברמן

לולה שלום, אני אינני מאקרוביוטית אבל ממה שאני יודעת על כך בקשתך דורשת ביקור אישי אצל מאקרוביוט/ית מומחה והתאמה אישית. אין נוסחה אחת לכולם, זה סופר אינדיבידואלי. מצטערת ובהצלחה.

02/04/2002 | 00:37 | מאת: מריאנה

בספר של מיציו קושי" טיפול טבעי מקרוביוטי כתוב על תזונה בהריון:" התזונה אמורה להשאר מקרוביוטית סטנדרטית אך על האישה לנסות לספק את התשוקות למזון שמתעוררות וללכת עם האינטואיציה. חשוב מאוד לאכול נכון בשלושת חודשי הריון הראשונים" במידה ויש צורך ביועץ אישי רצוי לפנות למדריך מקרוביוטי מנוסה

מנהלי פורום נטורופתיה