בקשר לתושבתכם .... תרגילים קינסיולוגים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/03/2002 | 23:55 | מאת: חמא

שאלתי בקשר לגינקו בילובה ושיפור הזיכרון שאלה מקודם ובתשובה הזכרתם משהו כמו : תרגילי מהתחום הקינסיולוגי לשיפור הזיכרון אז מה זה בעצם התרגילים האלו? מה זה התחום הזה??

28/03/2002 | 09:33 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

תרגילים קינסיולוגיים נועדו לגרום לחיבור בין מוח- גוף ובין מוח ימין ומוח שמאל. התרגילים הם תרגילים תנועתיים. טיפול קינסיולוגי הוא טיפול המאבחן ומטפל בחסימות גופניות- תזונתיות, מיבניות, חשמליות, ריגשיות.......ובנפש. טיפול מומלץ להפרעות התנהגות, קשב, ליקויי למידה.... מאבחן ומטפל גם בפן הריגשי של ההפרעות וקיים כזה חד משמעי.

מנהלי פורום נטורופתיה