פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2002 | 06:25 | מאת: ענבר

שלום, אני בת 19 ומזה חצי שנה הופיעו לי פצעי בגרות שמכסים לי כמעט את כל הפנים,אדומים ודלקתיים. לא מעונינת להתחיל עם אנטיביוטיקה או גלולות. האם יש פתרון בעזרת תוספי מזון? אם כן, אילו תוספים ובאיזה כמות? שמעתי על אבץ, האם אין נזק בלקיחתו? תודה לכם על ההתיחסות. אני רוצה לציין שחיצונית אני מטפלת בהם היטב. הגיינה נכונה ומשחות, אך השיפור קטן.

25/03/2002 | 06:37 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לך. חשוב לדעת : אחד האמצעים בטיפולי רפואה משלימה היינו צמחי מרפא. בצמחי מרפא קיימים חומרים פעילים רבים הממלאים תפקיד חשוב ברפואה בהיותם משפרים תפקודי גוף במצבי חולי. לדוגמא : צמחי מרפא נוגדי דלקת ימלאו תפקיד חשוב בתהליכים דלקתיים. אקנה מחלה זיהומית דלקתית אשר ניתן לטפל היטב עד כדי היעלמות הנגעים ללא שימוש בחומרי רפואה המוכרים קרי אנטיביוטיקה. בחנתי כל תוסף מזון אפשרי בטיפולי אקנה, אך את המזור הגדול ראיתי בצמחי מרפא. יהא אפשר מאד לסייע לך . בברכה רמי מור

25/03/2002 | 07:14 | מאת: ענבר

שלום, אילו צמחי מרפא? אפשר פירוט בבקשה? תודה.

25/03/2002 | 20:06 | מאת: רויטל ברמן

הי ענבר, אני מבינה שפצעי הבגרות מאוד מפריעים לך ושאת מעוניינת להפטר מהם במהירות, אך אנא זכרי כי כדאי לך לשים לב מה גורם להם פתאום להופיע ולטפל גם בזה (לטפל בסיבה ולא רק התוצאה). ראי תשובתי לשלומית: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=23550&t=23480 רק בריאות ואושר.

26/03/2002 | 12:41 | מאת: שושי

הי ענבר, בפצעי הבגרות כדאי לטפל כמה שיותר מהר, כדי שלא ישאירו לך צלקות. אני במקומך דווקא כן הייתי פונה לרפואה הקונבנציונלית, שיש לה פתרונות טובים לטיפול באקנה, מנסיוני האישי, יעילים יותר מתוספי מזון.

מנהלי פורום נטורופתיה