פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/03/2002 | 20:00 | מאת: ישראל

מה הגבלות התזונה והתוספים המומלצים?

20/03/2002 | 14:13 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום ישראל בשאלתך התחבטו לא מעט וישנם גרסאות מגרסאות שונות בעד ונגד לתוספי תזונה שונים בנסיון להקל על פסוריאזיס. יש לא מעט מחקרים בנושאי ויטמינים שונים אך לא נמצא מאפיין מובהק המעיד על תוסף זה או אחר המביא להקלה. ראוי לזכור כי מדובר במחלה דלקתית מובהקת, אמנם תורשתית ביסודה אך התהליך הדלקתי הוא האחראי להופעת המחלה ולא מחסור במרכיב תזונתי זה או אחר. בברכה רמי מור

21/03/2002 | 19:17 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לישראל להוריד שומן מהחי סופלמנטים כדי להתאים אחרי אבחון. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה