שמן זרעי רימונים וצלקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/09/2011 | 19:34 | מאת: מאי

שלום אני לאחר ניתוח קיסרי רציתי לדעת האם שמן זרעי רימונים יכול לסייע לאיחוי טוב של הצלקת?. עד עכשיו, 10 ימים מהניתוח אני משתמשת באלופירסט.האם אפשר להשתמש בשניהם? האם ניתן לקחת את השמן אם אני מניקה? תודה

שלום מאי, מה הסיבה שאת רוצה לערבב, "אלופירסט" הוא מוצר טוב שמיועד לכך ומכיל כבר אלוורה ופרופוליס ועוד 11 צמחים מצויינים. לא כדאי להוסיף שמן זרעי רימונים. את יכולה להוסיף 1-2 טיפות של לבנדר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה