שתיה של חליטת נענע בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/03/2002 | 13:22 | מאת: גלית

שלום, חודש רביעי להריון. אני יודעת שתמציות ארומטיות ממשפחת המנטה אסורות לנשים בהריון. ופתאום שמעתי שמועה שגם שתיה של חליטת נענע לא טובה ועלולה לגרום לצירים מוקדמים. האם יש אמת בדבר (מאחר וכל מה שאני יכולה לשתות בתקופה זו מסתכם בחליטות צמחים למינהם). רוב תודות

17/03/2002 | 15:52 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

גלית שלום, אין בעיה עם חליטות מאחר והשמנים הארומטיים מתנדפים ברובם ולכן האפקט מוחלש מאוד ולא מזיק. לבריאות.

17/03/2002 | 16:06 | מאת: גלית

על תשובה מהירה

21/03/2002 | 19:24 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלית נכון בהחלט לא כדאי לשתות חליטת נענע. זה חשוב בעיקר בחודשים ראשונים. כל טוב

24/03/2002 | 13:52 | מאת: גלית

והאיסור לדברייך לא לשתות חליטת נענע בחודשי הריון ראשונים - הייתי מאוד מודה לך לו יכולת לפרט מעט ותת לי הסבר בנושא. בברכה, גלית

מנהלי פורום נטורופתיה