סוכרת וצמחים הודים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/08/2011 | 15:37 | מאת: רועי

אני בן 33 חולה סכרת סוג 2 קלה ולוקחכבר כשנה כדור בשם ג'נוביה - לפני שבועיים חזרתי מטיול בהודו ופגשתי באחד הטיולים מדריך מקומי הודי שסיפר לי על תרכובות של צמחים הגדלים בהודו ומסייעים בהורדת רמות סוכר- קניתי קופסה אחת וכאשר פניתי למשרד הבריאות בירושלים למחלקה לתוספי תזונה התברר לי כי התכשיר הזה בהרכבו מוכר ונמכר בארץ שמו דיביגארד ומיוצר על ידי מפעל בנס ציונה עם רשיון משרד הבריאות יש לו גם אתר באינטרנט לידיעתכם DBGUARD.CO.IL אני ממליץ לכם לקרוא על זה וללמוד את הענין -לא להמעיט בפעילות של צמחי מרפא על הסוכר ונראה לי שהרופאים ממש לא אוהבים את זה כנראה בגלל שהצמחים האלה יגרמו לירידה ברכישה של כדורים כמו ג'נוביה אשר דרך אגב המחיר של ג'נוביה הרבה יותר יקר מהמחיר של דיביגארד -אלה צמחים המיובאים מהודו ברשיון ומוכרים כאן- אני אישית לוקח 3 כדורים של דיביגארד רמות הסוכר שלי ירדו ל 95-105 לעומת 120-145 לפני שהתחלתי להשתמש - הגברתי גם את הפעילות ספורט שלי - אבל נראה לי שאת העבודה הטובה בעיקר עושה דיביגארד- אין לי מספיק נתונים על זה אבל שווה לשמוע ממי שמכיר ובקרוב אדבר גם עם המומחה לסכרת איתו אני נפגש על בסיס קבוע פעם ב 3 חודשים

שלום רועי, תודה רבה על השיתוף. הצמחים ההודים בהחלט ידועים בהשפעתן המיטיבה, הצמח הנחקר ביותר בנושא של סוכרת הוא הג'ימנמה- Gymnema sylvestre ונטורופתים והרבלסטים בהחלט נוהגים להמליץ על טיפול בסוכרת באמצעות צמחי מרפא, אבל לא לשכוח את חשיבותה של התזונה.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה