שום והסכנות שבו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/03/2002 | 23:04 | מאת: ערן

שלום שמעתי ששום יכול לגרום לאנמיה. האם זה נכון?. זה זמן מה שאני צורך 3-4 שיני שום ביום. האם יש סיכוי לפתח אנמיה ברמה כזו של צריכה יומית? אודה לכם על ההתייחסות. תודה.

16/03/2002 | 17:01 | מאת: מיכאל

אני אוכל שום כל חיי ובכל הזדמנות ופרט לסירוב אישתי להתקרב אלי מבלי שאחטה את פי וידי מהריח עוד להבחנתי בנזק כלשהוא. אני בן 74 ,כל ידידי זכו לריץ- רץ בחזה ואני עדיין בסדר.אני מאמין שזה הודות לאהבתי לשום.אם אתה יודע דבר אחר,אשמח ללמוד.תצתרך להביא הוכחה כבדת משקל ע"מ לגמול אותי משום.ערן כתב/ה: > > שלום > > שמעתי ששום יכול לגרום לאנמיה. האם זה נכון?. זה זמן מה שאני צורך > 3-4 שיני שום ביום. האם יש סיכוי לפתח אנמיה ברמה כזו של צריכה > יומית? > אודה לכם על ההתייחסות. תודה.

17/03/2002 | 00:06 | מאת: 123

גם אני אוכל שום מסריח אבל משהו משהו אם משהו יודע שזה לא טוב שיגיד אני גם מעוניין לגעת

17/03/2002 | 10:08 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לערן לא כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה