חצילים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/04/2011 | 21:07 | מאת: צחיק

שלום רב האם אכילת יומית של חציל (מבושל בתנור) עוזרת להורדת כולסטרול ושומנים בדם? האם אכילת חציל הופכת את הדם ליותר בסיסי ופחות חומצי? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
30/04/2011 | 11:27 | מאת: מעין זעירא

שלום צחיק, לחציל קיימת השפעה על רמות הכולסטרול ועל יתר לחץ דם, כמו כן החצל שיך למשפחת הסלניים והוא דווקא חומצי, לאנשים בעלי חומציות יתר מומלץ להימנע מצריכתו בתפריט. כמו כן הוא אינו מומלץ במצבים דלקתיים. וכל מקרה לא הייתי ממליצה על צריכתו בתפריט על בסיס יומיומי. ישנם מפחיתי כולסטרול מומלצים יותר כמו שום,בצל, ירקות ירוקים עליים, מצליבים ועוד..

מנהל פורום נטורופתיה