גומר מהר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/03/2002 | 13:54 | מאת: 66

שלום רציתי לשאול אותך כיצד אני יכול לטפל בזה שאני גומר מהר ? רופא רגיל יגיד לי לקחת כדורים או משהו כזה אבל חשבתי שאולי אפשר בדרך טבעית אם אני אעשה כל יום ספורט , אקח ויטמינים, ואוכל תזונה נכונה האם זה יעזור לבעיה הזאת ? אולי יש אוכל מסוים שיכול לעזור לבעיה הזאת... או איזה תוסף תזונה שאני צריך לקחת ?? קראתי פה בפורום שאמרת למישהו שיש לו קרחות בזקן שלשפשף שום על האיזור זה יכול לעזור, אז חשבתי אולי יש איזה משהו שמומלץ בשבילי לאכול אשמח אם תעזרי לי תודה רבה

12/03/2002 | 17:32 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

שלום לך, ויטמינים, תזונה וספורט חשובים בלי כל קשרלאדם בגילך (66 אני מניחה ?), אך מבחינת תפקוד מיני הם רלונטיים יותר לאין-אונות, כשיש בעיה בזרימת דם לאיבר המין ועל-כן קשה להגיע לזיקפה או להחזיק בה. לך כדאי לנסות סדנת טנטרה (יש היום רבות), רצוי עם בת זוגתך, אשר מתעסקת נקודתית בהגעה לאורגזמה, בשביל גברים, ללא שפיכת זרע. זה בקצרה ובבורות מה. כדאי לך לדבר עם מומחים לעניין. בהצלחה.

17/03/2002 | 10:19 | מאת: ד"ר יהודית לריה

גומר מהר גמירה מהירה בדרך כלל נובעת מהתרגשות יתר וזה בסדר, אולם אני חושבת שפניה לסקסולוג תעזור לך יותר. לקחת ויטמינים ותזונה נכונה זה נפלא ,אולם אני בספק אם זה יעזור לך בגמירה מהירה. בקיצור אין ויטמין פלא . כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה