נוזלים בבטן (נפיחות) וקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/03/2002 | 10:01 | מאת: אתי

אני סובלת מזה חצי שנה ויותר מנפיחות בבטן ובעיות עיכול. אובחנתי וטופלתי ע"י אירדיולוגית בצמחי מרפא. הנפיחות אמנם ירדה אך לא לגמרי. המצב מחמיר בשבוע לפני קבלת וסת. המטפלת הפנתה אותי להומופאט מודרני. אני מתלבטת לגבי סוג הטיפול שיכול לעזור לי, והאם אתם יכולים להמליץ לי על רופא טוב? אני מיואשת לגמרי !!!. תודה אתי

11/03/2002 | 17:11 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

האם אובחנת כנושאת קנדידה? מי החליט על כך? בקשי הפניה מהרופא לבדיקה . האם את סובלת מהפרשות וגינליות? כאבי ראש, צרבות ... מציעה לך לעבור טיפול קינסיולוגי. טיפול הוליסטי. מאבחן ומטפל בחסימות גופניות, בודק רגישויות מזון, מאזן מרדיאנים, ניקוז לימפטי.... מטפל בקנדידה.

12/03/2002 | 17:37 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

שלום אתי, טיפול נטורופתי, לעניות דעתי, יכול לסייע לאיזון המערכת הגניקולוגית שלך (נראה שיש השפעה הורמונלית אשר משפיעה על מצב הנפיחות, כנראה ע"י צבירת נוזלים, סימפטום טרום-ויסתי שכיח) וכמובן לאיתור וטיפול בבעייה אשר גורמת לך להפרעות עיכול. תמצאי נטורופת/ית טוב/ה ובהצלחה. (על איך מוצאים נטורופת כתבתי כאן פעם-פעמיים, נסי ב"חיפוש")

17/03/2002 | 10:22 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאתי מבחינה רפואית רוב הנשים לפני קבלת המחזור צוברות נוזלים ,הבטן מתנפחת ויש עליה במשקל. אני הייתי מציעה לך לבדוק לא בזמן מחזור ייתכן שהטיפול שקיבלת עזר לך. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה