שאלה לד"ר לריה או פוגל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2002 | 18:23 | מאת: שירה

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה. מלבד בעיית הסבוריאה בפנים. אני נתקפת לעיתים בהתקפי הסמקה חזקים. זה נראה כאילו יש לי כוויות על כל הפנים וזה עובר כעבור כמה עשרות דקות. אני משתמשת בקרם לחות שעוזר לי לסבוריאה אבל יום וחצי אחרי שהשתמשתי בקרם זה קרה לי ההתקף הזה. זה קורה לי יותר כשאני משתמשת בקרם לחות. שאלותיי הן כאלה: 1) האם ייתכן שיש קשר לקרם לחות?רגישות? (ניסיתי הרבה קרמים כולם גרמו לתגובה כזאת אבל לא מיידית כעבור שעות או ימים). 2) האם יתכן שזו בעיה פסיכוסומטית? 3) מכיוון שאני סובלת מאו. סי. די בעבר הייתי שוטפת הרבה את הפנים בסבון זה נפסק לפני שנתיים.ייתכן שמכאן נגרם נזק לכלי הדם? 4) שמעתי על תופעה שבה מופרשים הורמונים לפנים או לכלי הדם לפנים וזה גורם להרחבת כלי דם. מוכרת לכם תופעה כזאת? התופעה הזאת מפריעה לי, היא מוזרה ומעצבנת ואני לא יודעת ממה היא נובעת וכיצד לטפל בה. היא גורמת לחוסר אונים. כי אני לא יכולה לטפל בסבוריאה. אודה לכם אם תוכלו לתרום לי על התופעה המשונה הזאת וכיצד ניתן לטפל בה. תודה רבה

17/03/2002 | 10:37 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשירה 1.תתכן רגישות. 2. תתכן בעיה פסכוסומטית. כל מה שאמרת ייתכן(חשיבה מצויינת) יחד עם זאת את חכמה אז למה לא ללכת לאיש מקצוע שיפתור את בעייתך כמו שצריך כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה