פצעונים ברגליים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/03/2002 | 23:33 | מאת: שני

שלום רב! יש לי פצעונים ברגליים, לעיתים הם מודלקים. לאחר הסרת שיער הבעיה מחריפה. מהו הטיפול הנכון לבעיה זו? תודה

12/03/2002 | 18:30 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

כיצד את מסירה שיער ? אולי כדאי לשנות את השיטה, מאחר ויכול להיות שהיא גורמת לשערותיך לגדול תחת העור ולכן נוצרת אינפקציה. מצד שני, אם הפצעונים יוצאים מיד אחרי הטיפול יש 2 אופציות: 1) שיטת ההסרה אגרסיבית מדי ופוצעת את עורך / זקיקי השערה: החליפי שיטה. 2) היגיינה. אם זו הבעיה תקפידי על הכללים הבאים: רחצי היטב במים וסבון את רגליך לפני הסרת השיער (בלי שום קרם). אם את מסירה שערות בשעווה / סוכר / חוט / מכשיר למריטת השערות / אפילציה אז הנקבוביות נפתחות אחרי הטיפול והן רגישות מאוד לזיהום. אל תשימי שום קרם אחרי טיפול על הרגל, חכי שחצי שעה-שעה ואז רחצי את הרגל במים וסבון בלבד. חכי כמה שעות עד למריחת כל קרם על הרגליים (למשל כל הלילה). בהצלחה.

17/03/2002 | 10:40 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשני 1.איך את מסירה שיער?גילוח?שעווה? תדייקי כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה