פטריה ורודה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/03/2002 | 13:36 | מאת: אני

שלום, לפני כשוע הופיעה בבטני פטריה ורודה, ומאז היא מתפשטת והגיעה כעת כמעט לכל מקום בגוף. רופא עור שבדק אותי איבחן זאת כפטריה ורודה (בתרגום מילולי), ואמר לי שמשך הופעתה הוא כחודשיים, לא ניתן לעשות דבר כנגדה, וכן לא ידועה הסיבה להיווצרותה. יחד עם זאת הוא אמר לי כי היא מופיעה פעם בחיים. האם לרפואה האלטרנטיבית יש אזושהי עצה בעניין???? תודה.

07/03/2002 | 16:41 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

את שלום, בנטורופתיה יש התייחסות כללית למצב בו הגוף "נכנע" לפטרייה. המשמעות היא שיש חוסר איזון במע' העיכול והחיסון (אשר משפיעות גם זו על זו). בטיפול נטורופתי תתושאלי ביסודיות למציאת "רמזים" נוספים מאיפה נובעת הבעיה, מה מקורה ותוכלי לקבל המלצות לתזונה בהתאם למקור הבעיה. בהתאם לצורך אולי תותאם לך גם פורמולה של צמחים. כמו כן ישנם טיפולים סימפטומטיים וחיצוניים אנטי-פטריתיים כמו שמנים-ארומטיים ומשחות של צמחי-מרפא, אשר יוכלו להחליף את המשחה הקונבנציונלית שקיבלת, אם קיבלת אחת ואם את מרגישה צורך בכך. תהיי בריאה.

17/03/2002 | 10:52 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאני אם יש פטריה זה אומר שיש פלורה לא תקינה לכן צריך לתקן אותה. לא לאכול שמרים וסוכרים 3-4 חודשים ולקחת אסידופילוס. זה שהפטריה הספציפית הזו מופיעה פעם בחיים לא אומר שלא יצאו לך עוד פטריות בכל מיני מקומות אחרים. צריך לפטור את הבעיה מהשורש. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה