כניסה להריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/03/2002 | 13:25 | מאת: שלי

שלום. אני מנסה להכנס להריון כבר 9 חודשים ללא הצלחה. לא מצאו שום בעיה ספציפית. רציתי לדעת האם יש דרך לחזק את הגוף לקראת הריון והאם יש דברים מסויימים שעלי לקחת כדי שיעזרו בכניסה להריון.

05/03/2002 | 14:59 | מאת: בובי

קודם כל לכל אישה בגיל הפריון מומלץ לקחת חומצה פולית מכיוון שזה מונע מומים בילוד בשבועות הראשונים של הלידה. מעבר לזה צריך לעשות אבחון (סיני) ולראות היכן הבעיה ולפתור אותה באופן ממוקד. עד כמה שאני זוכר בעיה בכניסה להריון נחשבת לבעיה רק אחרי שנה של נסיונות ללא הצלחה כל טוב ובהצלחה

05/03/2002 | 22:26 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! פן נוסף שכדי להתיחס אילו הוא הצד הגברי - האם נעשתה בדיקת איכות ותנועת הזרע? ןכמובן יש לברר בענין הרגשי האם קיים מתח לחץ ואז יש לטפל בבעיה זו. מעבר לכך לא ציינת גיל. אם את בת 40 יש לבדוק אלמנטים אחרים..... האם את בעודף משקל? רק בריאות!

06/03/2002 | 22:41 | מאת: רויטל [נטורופתיה]

לשלי שלום, מה שאמרו בובי ויואל נכון ואני מחזקת את דבריהם, בממוצע לוקח כשנה להכנס להריון מהרגע שמתחילים לנסות, כך נבדק, ולכן מעניין למה את מרגישה כאילו "לא הצלחת" כל-כך מהר. מתח הוא גורם חשוב בחיים בכלל ובכניסה להריון בפרט. מעבר לזה, האם יש גורמי סיכון כמו גיל מעל 40 (או צעיר מדי, כמובן), השמנה, היסטוריה של הריונות שנכשלו, תרופות, מחלות כרוניות, בעיה גניקולוגית, בעיה הורמונלית (למשל מחזור לא סדיר או תסמונת קדם ויסתית) וכו'. אם אין, אז תתרחבי בכסא (או המיטה...) ותני לטבע לעשות את שלו בזמן שלו. הכל יגיע בזמן, פשוט תני לדברים לקרות באופן טבעי בלי לוח זמנים. בהצלחה.

17/03/2002 | 11:02 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשלי 9 חודשים זה הרבה אבל לא כל כך הרבה בדרך כלל מתחילים טיפולים או חששות אחרי שנה. מעבר לזה קחי חומצה פולית,אכלי אוכל בריא,חשבי חיובי ויהיה בסדר. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה