לד"ר לריה - איזורי קרחות בשיער הזקן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/03/2002 | 08:12 | מאת: בי

יש לי בעיית עור של איזורי קרחות בשיער הזקן - רופא עור לא הצליח לעזור לי ולמיטב ידיעתי אין טיפול טוב בנושא ברפואה הקונבנציונלית וחשבתי לפנות לרפואה אלטרנטיבית או טבעית. האם יש לך המלצות בנושא?? תודה.

05/03/2002 | 08:25 | מאת: בובי

קוראים לזה אלופציה ארטה יש לזה פיתרון ברפואה הסינית שכולל תזונה נכונה דיקור וצמחים. לי אישית היה את זה וזה עבר גם חבר שלי היה לו את זה וזה עבר לו אחרי שהוא שיפשף שום על האיזור בהצלחה

05/03/2002 | 17:23 | מאת: בובי

תוכל לקרוא בלינק הבא http://doctors.co.il/skin/article/26

17/03/2002 | 11:04 | מאת: ד"ר יהודית לריה

אזורי קרחות בזקן יכולים לנבוע מכל מיני סיבות,לך לאבחון ואני בטוחה שיעזרו לך. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה