בשר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2010 | 12:53 | מאת: בשרקי

אם אני קונה חזה עוף/הודו טרי ומקפיא את זה בפריזר אז זה פוגע בערכו של הבשר?או שזה לא משנה

05/12/2010 | 20:14 | מאת: מעין זעירא

שלום לך, תמיד ההעדפה היא לטרי, השפעתה של ההקפאה תלויה באם מדובר בהקפאה מהירה או איטית וזו תלויה בטמפ' של המקפיא, אך זה רלוונטי יותר במידה וקנית בשר קפוא. הקפאה בדר"כ פוגעת בתכונות פיזיקליות של הבשר, בגלל גבישי הקרח וההפשרה.

מנהל פורום נטורופתיה